În
atelierul nostru, ne străduim să facem o ciocolată care
să ţină cont de nevoile persoanelor şi de cele ale lumii.
Ne
selecţionăm
atent boabele de cacao, în funcţie de originea, calitatea,
condiţiile în care sunt cultivate, dar şi în funcţie de oamenii
care le cultivă. Facem tot posibilul pentru a extrage din boabe
bogăţiile lor nutritive şi aromatice, cu scopul de a crea un
produs complet.
Ciocolata
noastră conţine doar boabe
de cacao transformate de noi şi zahăr din trestie nerafinat.
Nu
adăugăm nicio substanţă
precum lecitină de soia, emulsifianţi, uleiuri vegetale sau alţi
aditivi artificiali.
Pentru
a produce plăcere şi sănătate,
ciocolata are nevoie să i se consacre multă răbdare şi
sensibilitate. Urmând exemplul unui vin bun, care are nevoie de timp
pentru a-şi construi caracterul, şi ciocolata noastră se
maturizează timp de mai multe săptămâni.
În
sfârşit,
fiecare tabletă este delicat împachetată manual în ambalajul
original pe care noi l-am creat.